Vi har flere tiårs erfaring med oppussing og renovering av hus.

Skal du oppnå verdiøkning eller ha din egen bolig pusset opp, så tilbyr vi både hele arbeidet som totalleverandør eller deler av arbeidet.

Vi har alle sertifiseringer for å utføre hele jobben etter lover og regler.

Slik at du forskriftsmessig sitter igjen med en jobb som ikke gir det utfordringer senere.

Hva koster det?

Omfanget av et hus prosjekt kan være svært forskjellig. Hvor stort er huset, hvor gammelt og er det mye slitasje?

Eller er det bare deler som skal tas nå? Inkluderer det bad og kjøkken. Skal det være totaltrenovering eller overflate jobb. Alle disse elementene påvirker prisen på jobben.

Vi har lang erfaring med å kunne gi deg et bra estimat på det du ønsker. Etter en omvisning eller gode bilder kan vi raskt gi deg et anslag for videre fremgang.

Dokumentasjon

Flere velger å kjøpe bolig, pusse opp og selge. Blir oppussingen gjort riktig, kan det ligge fortjeneste i dette. Blir arbeidet derimot dårlig utført kan det heller føre til reduksjon i boligens verdi.

Vi anbefaler derfor å søke profesjonell hjelp hvis du vurderer å pusse opp før salg. Veldokumentert oppussingsarbeid er svært viktig. Vi i Byggmestring AS hjelper dere med å dokumentere alle utbedringer.

Gratis befaring

Ta kontakt med oss i Byggmestring AS for en gratis befaring, så tar vi en prat om deres ønsker i forhold til oppussing. Vi vil da kunne komme med et prisoverslag.

Byggmestring Hus oppussing

Lover og Regler:

Her er lover som gjelder ved oppussing.

  • Bustadoppføringslova – Regulerer kjøp av bolig under oppføring. Omfatter også eierseksjoner og fritidshus, samt full ombygging av eksisterende bolig.
  • Brann- og eksplosjonsvernloven – Lov om vern mot brann, eksplosjoner og ulykker med farlige stoffer. Forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn regulerer blant annet krav til eier og bruker av ildsteder. Loven tar også for seg brannvarsling og rømningsveier.
  • El-tilsynsloven – Lov om tilsyn med elektriske anlegg og elektrisk utstyr. Forskriftene regulerer hvem som kan montere elektrisk utstyr og hvilke standarder som kreves.
  • Håndverkertjenesteloven – Regulerer arbeid på fast eiendom og ting.
  • Plan- og bygningsloven – Regulerer all byggeaktivitet og setter standarder og krav til hvordan hus og boliger her i landet skal bygges. Denne loven setter også kravene til brannteknisk utforming og utstyr.
  • Forbrukerkjøpsloven – Gjelder alle kjøp du som forbruker gjør eller har gjort til privat bruk siden 1. juli 2002 hvis selgeren er yrkesselger. Loven gjelder ved kjøp av blant annet hvitevarer, og dusjkabinett hvis dette ikke er kjøpt gjennom rørleggeren som monterer det.

Alt arbeid som utføres av Byggmestring AS er i henhold til gjeldende lover og bestemmelser.

Byggmestring Hus oppussing
Byggmestring Hus oppussing

Nettverk og Bransjeerfaring

Gjennom et stort nettverk av solide samarbeidspartnere og leverandører tilbyr Byggmestring AS godkjent og sertifisert arbeid til avtalte frister.

Kompetansen er viktig for at du ikke skal komme i samme situasjon som mange av kundene våre har vært i når vi retter opp byggefeil.

Kontakt oss om Oppussing av bolig

Både store og små oppussingsprosjekter håndteres av faglig dyktige medarbeidere hos oss.

Enten du ønsker å bygge tilbygg eller påbygg, så har vi hva du trenger.

Ta kontakt for en hyggelig prat om prosjektet ditt.

Ved å klikke på "Send inn" knappen, bekrefter du vår personvernerklæring.